Σεισμόσ Κρήτη - Σεισμοσ Κρητη Τωρα - Seismos Twra Sthn Krhth Ellada Athens : Πανικόβλητος ο κόσμος στους δρόμους, ζημιές σε καταστήματα.

Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου! Πανικόβλητος ο κόσμος στους δρόμους, ζημιές σε καταστήματα. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση ήταν μεγέθους 3,8 ρίχτερ. Νέο δυνατό χτύπημα του «εγκέλαδου» στην κρήτη, τη φορά αυτή με δόνηση 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, στις 12:24 της τρίτης. Σεισμός τώρα στην ιεράπετρα κρήτης, με το γεωδυναμικό ινστιτούτο να ανακοινώνει το επίκεντρο και το βάθος της σεισμικής δόνησης.

Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Σεισμόσ Τώρα / Seismos Twra Sth Nisyro Eidhseis Pagenews
Σεισμόσ Τώρα / Seismos Twra Sth Nisyro Eidhseis Pagenews from www.ieidiseis.gr
Νέο δυνατό χτύπημα του «εγκέλαδου» στην κρήτη, τη φορά αυτή με δόνηση 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, στις 12:24 της τρίτης. Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση ήταν μεγέθους 3,8 ρίχτερ. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ χτύπησε την κρήτη πριν από λίγα λεπτά ανοικτά του . Πανικόβλητος ο κόσμος στους δρόμους, ζημιές σε καταστήματα. Συνεχίζεται η σεισμική ακολουθία στην κρήτη, με τους κατοίκους του αρκαλοχωρίου και της γύρω περιοχής να περνούν το βράδυ σε σκηνές. Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου!

Τρίτη 12 οκτωβρίου 2021 13:07.

Πανικόβλητος ο κόσμος στους δρόμους, ζημιές σε καταστήματα. Σεισμός τώρα στην ιεράπετρα κρήτης, με το γεωδυναμικό ινστιτούτο να ανακοινώνει το επίκεντρο και το βάθος της σεισμικής δόνησης. Νέος ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν από τις 8:00 το πρωί στην κρήτη. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ χτύπησε την κρήτη πριν από λίγα λεπτά ανοικτά του . Συνεχίζεται η σεισμική ακολουθία στην κρήτη, με τους κατοίκους του αρκαλοχωρίου και της γύρω περιοχής να περνούν το βράδυ σε σκηνές. Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης. Σε βίντεο καταγράφηκε η στιγμή που ο σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Τρίτη 12 οκτωβρίου 2021 13:07. Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Νέο δυνατό χτύπημα του «εγκέλαδου» στην κρήτη, τη φορά αυτή με δόνηση 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, στις 12:24 της τρίτης. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση ήταν μεγέθους 3,8 ρίχτερ.

Νέος ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν από τις 8:00 το πρωί στην κρήτη. Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου! Συνεχίζεται η σεισμική ακολουθία στην κρήτη, με τους κατοίκους του αρκαλοχωρίου και της γύρω περιοχής να περνούν το βράδυ σε σκηνές. Σεισμός τώρα στην ιεράπετρα κρήτης, με το γεωδυναμικό ινστιτούτο να ανακοινώνει το επίκεντρο και το βάθος της σεισμικής δόνησης. Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ.

Τρίτη 12 οκτωβρίου 2021 13:07. Σεισμόσ Τώρα / Σεισμόσ Î'θήνα : Seismos Sthn A8hna O
Σεισμόσ Τώρα / Σεισμόσ Î'θήνα : Seismos Sthn A8hna O from queen.bbend.net
Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση ήταν μεγέθους 3,8 ρίχτερ. Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου! Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Νέο δυνατό χτύπημα του «εγκέλαδου» στην κρήτη, τη φορά αυτή με δόνηση 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, στις 12:24 της τρίτης. Σεισμός τώρα στην ιεράπετρα κρήτης, με το γεωδυναμικό ινστιτούτο να ανακοινώνει το επίκεντρο και το βάθος της σεισμικής δόνησης. Νέος ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν από τις 8:00 το πρωί στην κρήτη. Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης.

Πανικόβλητος ο κόσμος στους δρόμους, ζημιές σε καταστήματα.

Σε βίντεο καταγράφηκε η στιγμή που ο σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου! Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ χτύπησε την κρήτη πριν από λίγα λεπτά ανοικτά του . Τρίτη 12 οκτωβρίου 2021 13:07. Νέο δυνατό χτύπημα του «εγκέλαδου» στην κρήτη, τη φορά αυτή με δόνηση 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, στις 12:24 της τρίτης. Νέος ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν από τις 8:00 το πρωί στην κρήτη. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση ήταν μεγέθους 3,8 ρίχτερ. Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης. Πανικόβλητος ο κόσμος στους δρόμους, ζημιές σε καταστήματα. Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Σεισμός τώρα στην ιεράπετρα κρήτης, με το γεωδυναμικό ινστιτούτο να ανακοινώνει το επίκεντρο και το βάθος της σεισμικής δόνησης.

Συνεχίζεται η σεισμική ακολουθία στην κρήτη, με τους κατοίκους του αρκαλοχωρίου και της γύρω περιοχής να περνούν το βράδυ σε σκηνές. Νέος ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν από τις 8:00 το πρωί στην κρήτη. Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ χτύπησε την κρήτη πριν από λίγα λεπτά ανοικτά του . Σε βίντεο καταγράφηκε η στιγμή που ο σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη.

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση ήταν μεγέθους 3,8 ρίχτερ. Σεισμόσ Τώρα : Seismos Twra 6 6 Rixter Sthn Indonhsia Sta
Σεισμόσ Τώρα : Seismos Twra 6 6 Rixter Sthn Indonhsia Sta from www.dikaiologitika.gr
Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου! Σεισμός τώρα στην ιεράπετρα κρήτης, με το γεωδυναμικό ινστιτούτο να ανακοινώνει το επίκεντρο και το βάθος της σεισμικής δόνησης. Νέο δυνατό χτύπημα του «εγκέλαδου» στην κρήτη, τη φορά αυτή με δόνηση 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, στις 12:24 της τρίτης. Σε βίντεο καταγράφηκε η στιγμή που ο σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Συνεχίζεται η σεισμική ακολουθία στην κρήτη, με τους κατοίκους του αρκαλοχωρίου και της γύρω περιοχής να περνούν το βράδυ σε σκηνές. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση ήταν μεγέθους 3,8 ρίχτερ. Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου .

Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου!

Πανικόβλητος ο κόσμος στους δρόμους, ζημιές σε καταστήματα. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ χτύπησε την κρήτη πριν από λίγα λεπτά ανοικτά του . Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης. Σεισμός τώρα στην ιεράπετρα κρήτης, με το γεωδυναμικό ινστιτούτο να ανακοινώνει το επίκεντρο και το βάθος της σεισμικής δόνησης. Συνεχίζεται η σεισμική ακολουθία στην κρήτη, με τους κατοίκους του αρκαλοχωρίου και της γύρω περιοχής να περνούν το βράδυ σε σκηνές. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση ήταν μεγέθους 3,8 ρίχτερ. Νέος ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν από τις 8:00 το πρωί στην κρήτη. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Νέο δυνατό χτύπημα του «εγκέλαδου» στην κρήτη, τη φορά αυτή με δόνηση 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, στις 12:24 της τρίτης. Σε βίντεο καταγράφηκε η στιγμή που ο σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Τρίτη 12 οκτωβρίου 2021 13:07. Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ.

Σεισμόσ Κρήτη - Σεισμοσ Κρητη Τωρα - Seismos Twra Sthn Krhth Ellada Athens : Πανικόβλητος ο κόσμος στους δρόμους, ζημιές σε καταστήματα.. Νέο δυνατό χτύπημα του «εγκέλαδου» στην κρήτη, τη φορά αυτή με δόνηση 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, στις 12:24 της τρίτης. Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης. Τρίτη 12 οκτωβρίου 2021 13:07. Πανικόβλητος ο κόσμος στους δρόμους, ζημιές σε καταστήματα. Νέος ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν από τις 8:00 το πρωί στην κρήτη.